Hakem Kurulu

Türk Fizik Derneği 33. Uluslararası Fizik Kongresi’ne sözlü veya poster bildiri ile katılmak üzere başvuruda bulunan katılımcıların gönderdikleri özetler aşağıda isimleri ve üniversiteleri bulunan hakemlerimiz tarafından değerlendirilecektir.

Türk Fizik Derneği 33. Uluslararası Fizik Kongresi Bildiri Kabul süreci “ Hakem değerlendirmesi” sonucunda yapılacak olup gönderilen bildiri özetleri en az 2 (iki) hakem tarafından değerlendirilecektir. Hakemler değerlendirme sürecinde “kör hakem” olarak görev alacak ve değerlendirilen çalışmanın sahibinin kimliği hakemler tarafından görülmeyecektir.

Bildiri özetleri, özet gönderimi için son tarih olan 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren hakem kurulunda bulunan en az 2 (iki) hakem tarafından değerlendirilip “hakem değerlendirmesi sonucuna göre” uygun görülmeleri halinde kongre programına alınıp düzenleme kurulunca yapılacak etkinlik programı dahilinde kongre web sayfamız http://tfd33.turkfizikdernegi.org ‘da ilan edilecektir.

Veysi Erkcan ÖZCAN – Boğaziçi Üniversitesi, Türkiye

Baki AKKUŞ – İstanbul Üniversitesi, Türkiye